Кіровоградщина готова до початку опалювального сезону

Жовтень 21, 2022 | Новини | Переглядів: 884 | Коментарі: 0

Сьогодні начальник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович взяв участь у онлайн-нараді з підготовки об’єктів ЖКГ до осінньо-зимового періоду під час воєнного стану, яка відбулась під головуванням Міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова.

За словами заступниці Міністра Наталії Хоцянівської, Кіровоградщина серед 18 регіонів, що повністю готові до опалювального сезону. Як акцентував Андрій Райкович, в області розпочато подачу теплоносія автономними котельнями для закладів соцсфери. Найбільші теплопостачальні підприємства області розпочнуть запуск котелень, щойно дозволить ситуація. Актуальною на поточний момент є всебічна економія енергетичних ресурсів і не лише в час-пік.

За словами заступниці Міністра Наталії Хоцянівської, Кіровоградщина серед 18 регіонів, що повністю готові до опалювального сезону.

Як акцентував Андрій Райкович, в області розпочато подачу теплоносія автономними котельнями для закладів соцсфери. Найбільші теплопостачальні підприємства області розпочнуть запуск котелень, щойно дозволить ситуація.
Актуальною на поточний момент є всебічна економія енергетичних ресурсів і не лише в час-пік. 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool