У столиці готуються до яскравого шоу

Лютий 19, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1929 | Коментарі: 0

У Києві триває підготовка до святкового концерту «З любов’ю до дітей» на честь Дня святого Валентина, який організовують «Freedom Event Hall» та сучасна школа мистецтв «Alice White School».

FOTOINFORM.NET побував на одній з репетицій та дізналися, як проходять приготування до яскравої події і підготували невеликий фотозвіт.

Як повідомили організатори: «Ми проводимо подібний захід вперше, плануємо у подальшому його зробити фестивалем. Адже, діти - це наше майбутнє і треба давати їм можливість розвиватися. У концерті приймають участь юні артисти колективу «Rizoma Kids», студії естрадно-спортивного танцю «Show Dance Club» та чемпіонки України з естетичної гімнастики «Гранд». На захід запрошені також вихованці дитячого будинку»,- наголосила арт- директор «Freedom Event Hall» Олена Кучеревич.

Нам вдалося поспілкуватися й з ведучими заходу Єлизаветою та Даніелем,

«Будуть виступати різні діти, багато, хто з них хвилюється, а разом з ними і ми, але обіцяємо на концерті викластися на 100%. У нас в сценарії написана сюжетна лінія, яка розкривається на протязі усього концерту і в кінці герої закохуються. Ми шукаємо свої другі половини, спочатку скриваємося, але все ж зізнаємося один одному у кохані».

Отже, на глядачів очікує зворушливе шоу, сповнене щирістю та позитивом. Відзначимо, що концерт відбудеться у «Freedom Event Hall» 19 лютого о 12:00.

У столиці готуються до яскравого шоу, Київ, Freedom Event Hall, Alice White School

У столиці готуються до яскравого шоу, Київ, Freedom Event Hall, Alice White School

У столиці готуються до яскравого шоу, Київ, Freedom Event Hall, Alice White School


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool