У Кропивницькому діти зустрілися з екоказкою (ФОТО)

Квітень 22, 2023 | Народний репортер | Переглядів: 1162 | Коментарі: 0

У всесвітній День Землі Центральна міська бібліотека для дітей презентувала своїм відвідувачам екоказку «Нехай земля квітує всюди».

У всесвітній День Землі Центральна міська бібліотека для дітей презентувала своїм відвідувачам екоказку «Нехай земля квітує всюди».

У всесвітній День Землі Центральна міська бібліотека для дітей презентувала своїм відвідувачам екоказку «Нехай земля квітує всюди».У всесвітній День Землі Центральна міська бібліотека для дітей презентувала своїм відвідувачам екоказку «Нехай земля квітує всюди».


Герої вистави навчали юних глядачів сортувати сміття, прибирати за собою на природі, дбати за братів наших менших і просто бути добрим та відповідальним до довкілля рідного краю.

Гра «Що загрожує екології» закріпила навички учасників заходу правильно утилізовувати відходи та підтримувати чистоту й порядок у рідному місті.

Привернула увагу і книжкова виставка «Живи у злагоді з природою», яка розкрила неосяжну красу флори і фауни світу.

А ще були й корисні справи. Діти разом з бібліотекарями посіяли на клумбі волошки та чорнобривці, які стануть окрасою території перед улюбленою книгозбірнею.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool