У Кропивницькому діти святкують День Конституції в бібліотеці

Червень 28, 2024 | Народний репортер | Переглядів: 157 | Коментарі: 0

У Центральній міській бібліотеці для дітей відбулося святкування Дня Конституції України.

На свято завітали вихованці дошкільного закладу «Калинка», мешканці мікрорайону та гості нашого міста.

На заході діти та дорослі занурилися в захопливу подорож історією Конституції України. Граючи, учасники дізналися про свої права, гарантовані Основним Законом та осмислили важливість своїх обов'язків як громадян.

У Кропивницькому діти святкують День Конституції в бібліотеці

У Кропивницькому діти святкують День Конституції в бібліотеці

У Кропивницькому діти святкують День Конституції в бібліотеці

Особливим подарунком для гостей стала лялькова вистава «Найкращий дім» виконана юними акторами КнигоТеатру, яка продемонструвала важливість права на житло. Казкові персонажі підкреслили, що для кожної людини її власний дім – є особливим і найкращим місцем на землі. Це послання особливо зворушило серця тих гостей бібліотеки, які тимчасово перебувають в нашому місті - жителів з Херсону, Нікополя, Харкова та прагнуть до швидшого повернення до рідних домівок.

А ще сьогодні відбулися цікаві вікторини, жарти та фотосесія. Всі учасники свята залишились з багатою порцією позитивних емоцій та корисних знань. А світлини будуть гарним спомином про цей особливий день .


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool