Легальний доступ до якисних телеканалів від Sweet-tv

Квітень 19, 2022 | Народний репортер | Переглядів: 1262 | Коментарі: 0

Якщо вам потрібен легальний доступ до якісних телеканалів і фільмів, скористайтеся Інтернет-телебаченням від компанії Sweet-tv, що надає доступ до тв каналів в HD та понад 5000 фільмів, серіалів та мультфільмів у FULL HD

SWEET.TV - онлайн кінотеатр, який дає можливість переглядати понад 200 каналів та понад 5000 фільмів у Full HD якості на смартфонах, приставках, телевізорах, комп'ютерах та планшетах. Доступне підключення до 5 пристроїв на один договір.

Перевагами сервісу є: простий та зрозумілий інтерфейс, перемотування ефіру, пропуск реклами, offline перегляд фільмів та доступ до кінозалу від Amediateka. Протестувати сервіс можна протягом 7 днів безкоштовно

БЕЗКОШТОВНИЙ промокод на крутезну прем'єру та 7 днів доступу до сервісу sweet.tv безкоштовно

 https://sweet.tv/promo_gift/R3SH5MP7D8

Твій код: R3SH5MP7D8 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool