Кіровоград: розпочали роботу мобільні пункти обігріву

Грудень 04, 2014 | Народний репортер | Переглядів: 1204 | Коментарі: 0

На території Кіровоградщини утримується стабільно низька температура повітря.

У такий період необхідно убезпечити від переохолоджень соціально незахищених громадян. Для цього Управлінням ДСНС України у Кіровоградській області щорічно розгортаються мобільні пункти обігріву. З 4 грудня такі намети працюють у Кіровограді та 20 райцентрах області.
У наметах, які опалюються чавунною піччю, підтримується кімнатна температура. Також мобільні пункти забезпечені усім необхідним, щоб приготувати гарячий чай, до якого пропонується бутерброд або печиво. За необхідності сюди можуть запросити медиків, які оглянуть відвідувача.
Намети встановлено із дотриманням всіх правил протипожежної безпеки та санітарно-гігієнічних норм. Особовий склад пожежно-рятувальної служби області чергує у пунктах цілодобово.
Діяльність пунктів буде припинена після завершення періоду низьких температур.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool