Дитячий майданчик - спомини про дитинство

Липень 18, 2023 | Народний репортер | Переглядів: 753 | Коментарі: 0

Дитячий майданчик, вкритий зарослями трави, здається справжнім місцем загадки і пригод.

Час, що минає, проштовхує пам'ять у приглушені кольори та поступово затуляє вихід з цього непересічного місця.

Колись тут дзвенів сміх дітей і галас забав. Дитячі посмішки віддавались у повітрі спокійним ехом, а дитячі голоси розносилися світом, ганяючи всіх хмарою радості та безтурботності. Але тепер, зарослий травою, цей куточок здається втраченим серед часу.

Серед розтрощених гойдалок та забутого лабіринту труб, крамниця порожня і гумовий підлогу графіті, який anterior, що пройшов тут давно, втіковища дикої природи та довгого забуття. І все ж, поряд вона все ще спалахує своєю красою, дивлячись на пустоту і розповідаючи мільйони залишених історій, які лише мріють про повернення до життя.

Розлога трава робить площадку дивовижним місцем притулку. Скрізь стовбури дерев лісу зростають з-під трави, намагаючись похитнути цей запущений край. Веселі квіти і живописні барвисті бутоны виступають ясним протиставленням до сірої і одноманітної палиців, яка колись промайнула тут.

Товариші дитинства вже підросли і розвіялися у житті. Проте, спогади та казкові історії, що запам'яталися ім'ями насупереч часу, ще довго будуть жити серед цих трав. Десь глибоко всередині, в перспективі, сховається майбутнє, коли знову збереться дитяче світло на цьому місці, щоб вкладати надію, радість і незабутні враження в серця майбутніх героїв.

Поза руйнуванням і забуттям, відчиненою зачіпкою до часів джунглів, вкриту травою дитячу площадку охоплюють дивовижні притчі та обійми. І якщо ви поглянете уважно, можливо, ви побачите слабеньке сяйво усмішки часу, яке ніколи не зникає повністю.

Тож, нехай ця заросла травою дитяча площадка залишить

Ігор Філіпенко.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool