В приміщенні Кропивницької міської ради запрацював центр масової вакцинації

Серпень 16, 2021 | Коронавірус | Переглядів: 1446 | Коментарі: 0

Сьогодні, 16 серпня, під час апаратної наради міський голова Андрій Райкович окреслив чергові завдання у цьому контексті, повідомляється на сайті міськради 

 Центр масової вакцинації в НВО №6. Хороша локація, людям доступно, але це школа і її необхідно вже готувати до початку навчального процесу. Тому я прийняв рішення і ми організуємо цей пункт через дорогу - на першому поверсі міської ради у крилі колишнього ЦНАПу, - продовжив далі тему очільник міста.

Андрій Райкович надав доручення керівникам виконавчих органів максимально ефективно організувати роботу центру масової вакцинації у приміщення міської ради із дотриманням усіх санітарних норм, забезпечити цей процес широким інформаційним супроводом.

Особливу увагу міський голова приділив показникам вакцинації педагогічних колективів.

- Не менше 80% колективів освітян і в школах, і в садочках повинні бути вакциновані — це безпека як педагогів, так і дітей, це безпека усіх нас.

Такі настанови і перестороги стосуються не лише педагогів, далі Андрій Райкович вів мову взагалі про колективний імунітет.

- Бізнесу, транспортникам, громадському харчуванню, підприємцям на ринках, торговельним мережам - робіть заявки на колективне вакцинування, подбайте, щоб ваші працівники отримали щеплення як захист від дуже небезпечної “Дельти”. Коли вірус коситиме сотнями, ліжок і кисневих апаратів для всіх не вистачить- я не лякаю, а застерігаю! - наголосив Андрій Райкович.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool