У перший день щеплення вакциною Pfizer на Кіровоградщині використали 200 доз

Квітень 19, 2021 | Коронавірус | Переглядів: 989 | Коментарі: 0

Імунізацію від коронавірусу вакциною Pfizer-BioNTech у перший день вакцинації отримали 200 працівників і підопічних психоневрологічного інтернату в Кропивницькому та геріатричного пансіонату в Олександрії.

Про це повідомив заступник директора департаменту соціального захисту населення Кіровоградської ОДА Віталій Юхименко сьогодні, 19 квітня.

«У психоневрологічному інтернаті Кропивницького медики щепили 26 працівників і 34 підопічних, в Олександрійському геріатричному пансіонаті – 42 працівників і 98 підопічних», – уточнив посадовець.

Віталій Юхименко додав, цього тижня вакцинацію проведуть у ще 7 закладах системи соцзахисту.

Нагадаємо, 1170 доз вакцини Pfizer-BioNTech Кіровоградщина отримала 18 квітня.

Зазначимо, розробниками вакцини Pfizer-Biontech є німецька біотехнологічна компанія BioNTech та американський фармакологічний концерн Pfizer. Випускається під торговельною маркою Comirnaty. Вакцина дозволена для екстреного застосування ВООЗ.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool