You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

Головний санлікар України захворів на COVID-19 після вакцинації

Березень 15, 2021 | Коронавірус | Переглядів: 512 | Коментарі: 0

У головного санітарного лікаря України Віктора Ляшка діагностували коронавірусну хворобу попри те, що на початку березня він зробив щеплення проти COVID-19. Про це він повідомив у Facebook.

Отримав позитивний ПЛР на ковід

Потрапив у той період, коли імунітет від щеплення ще не повністю сформований.

Як показує аналіз даних клінічних досліджень, ефективність вакцини після одноразової стандартної дози становить 76% з 22 по 90 день. Рівень антитіл зберігається протягом цього періоду з мінімальним зниженням.
У мене був лише 13 день після щеплення, коли з’явились симптоми, тому зрада відміняється.

Але я впевнений, що саме завдяки вакцинації перебіг хвороби пройде без ускладнень і незабаром зможу повернутися до роботи!

Окремо хочу зазначити, що всі вакцини проти COVID-19 , у першу чергу розроблені та протестовані на полегшення перебігу хвороби без ускладнень для здоров’я.

І ще раз наголошую. Якщо є симптоми, звертайтесь до лікаря та проводьте діагностику. Вчасно встановлений діагноз - запорука стримання поширення коронавірусної хвороби.

Наразі перебуваю на лікарняному до:
1) відсутності клінічних проявів гострого респіраторного захворювання протягом 3 днів рахуючи з 10 дня від дати появи симптомів без лабораторного обстеження;
2) відсутності клінічних проявів гострого респіраторного захворювання протягом 3 днів рахуючи з 10 дня від дати взяття матеріалу (при позитивному результаті на COVID-19 методом ПЛР) без лабораторного обстеження;
3) відсутності клінічних проявів гострого респіраторного захворювання, за умови отримання одного негативного результату тестування методом ПЛР. 

 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool