COVID-19: на Кіровоградщині за добу померло дев`ять хворих

Квітень 13, 2021 | Коронавірус | Переглядів: 651 | Коментарі: 0

Про це повідомила головна санітарна лікарка області Надія Оперчук сьогодні, 13 квітня.

Нa Кіровогрaдщині за добу медики зафіксували 9 летальних випадків від COVID-19. Йдеться про двох чоловіків 64 років з обласного центру, 63-річну жінку з м. Знам'янка, 67-річну жінку, 65-річного та 90-річного чоловіків з Маловисківського району, 84-річну жінку з Новоукраїнського району, 59-річного чоловіка та жінку 78 років з м. Олександрія.

За минулу добу в обласному лабораторному центрі провели 374 ПЛР-тестування, в обласній лікарні – 40. Також у всіх закладах охорони здоров’я області зробили 334 ІФА-тестування та 321 дослідження на антиген.

Випадки COVID-19 зареєстрували:

П'ятдесят один у м. Кропивницькому;
сім у м. Олександрія;
один у м. Знам'янка;
п'ять у м. Світловодськ;
три у Бобринецькому районі;
один у Гайворонському районі;
два у Добровеличківському районі;
п'ять у Кропивницькому районі;
два у Новоархангельському районі;
один у Новоукраїнському районі;
шість в Олександрійському районі.

Одужали від коронавірусу: 10 жителів обласного центру та стільки ж з Новоархангельського району, 1 з Благовіщенського району, по 3 з Бобринецького, Вільшанського, Олександрівського та Онуфріївського районів, 13 в Гайворонському районі, 5 з Добровеличківського району, 8 з Компаніївського району та стільки ж з Петрівського району, а також 2 жителів Маловисківського району та 4 з Олександрійського району.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool