“Пожежні рукави від Юдашкіна – тушимо пожежу гламурно”

Квітень 15, 2009 | Стрічка | Переглядів: 2242 | Коментарі: 0

Як повідомляє «FotoInform (www.fotka.kr.ua)» Ініціатором створення клубу веселих та найкмітливіших під девізом “Запобігти.Врятувати.Допомогти.” стало головне управління МНС України в Кіровоградській області. Підтримали хорошу ідею управління: у справах сім’ї, молоді та спорту, освіти, культури і туризму обласної адміністрації. Перші усмішки у залі та позитивні емоції викликав танок маленьких пінгвінчиків у виконанні малюків з дитячого будинку “Барвінок”, які й створили святковий настрій в усіх учасників дійства. Чудово впоралися з своєю роботою ведучі заходу, активні учасники клубу “Імідж”   Маша та Кирило Мельники, які також продемонстрували неабиякий гумор та винахідливість. Після проведеного жеребкування вони традиційно побажали командам: “ Ні пуху, ні пера”, за що традиційно ж були відправлені до біса. В цьому році у заході взяли участь 9 команд, які представляли  комерційний технікум, коледж статистики, технічний університет, інститут розвитку людини “Україна”, юридичний інститут ХНУВС, кібернетико-технічний, машинобудівельний та медичний коледжі, а також Державну льотну академію. Хочеться відмітити невпинне зростання творчого рівня учасників конкурсу та якості жартів. Особливо запам’яталися: “Пожежні рукави від Юдашкіна – тушимо пожежу гламурно”  та “В умовах економічної кризи:  на кожний брандсбойт  – лічильник”. Найкращі знання з безпеки життєдіяльності показали студенти комерційного технікуму, які й стали чемпіонами КВН. У номінації “За вдалий підбір репертуару” перемогла льотна академія. Нагороду за “Авторську та виконавську майстерність” отримав кібернетико-технічний коледж. Майбутні медики стали кращими у номінації “За влучний гумор”, а учасниця цієї команди Марія Павлова отримала титул міс КВН. Вразив журі дотепністю й інтелігентністю  капітан команди льотної академії Олександр Ципарський, який і став містером КВН. Підтримав учасників конкурсу своїм виступом підполковник служби цивільного захисту, автор та виконавець пісень Андрій Фоменко, творчість якого присвячена нелегким будням пожежників-рятувальників служби “101”. Жваві емоції в залі викликав і виступ студента педагогічного університету Олексія Козачинського. Свято гумору та сміху безперечно вдалося. Задоволення отримали, як учасники команд, так і глядачі. А головне, що всі учасники акції поповнили свої знання правил безпечної життєдіяльності та остаточно закріпили в своїй пам’яті  новий номер виклику служби порятунку – “101” .

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool