У Бобринці завищили вартість робіт на водозаборі

Травень 25, 2012 | Стрічка | Переглядів: 1402 | Коментарі: 0

Прокуратурою Бобринецького району порушено кримінальну справу стосовно службових осіб комунального підприємства «Комунальник», які завдали державі збитки на суму понад 101 тис. грн. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі прокуратури області

Кримінальну справу порушено за фактом зловживання службовим становищем шляхом внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей. Встановлено, що службові особи КП «Комунальник» таким чином завищили більше ніж на 101 тис. грн. вартість об’ємів виконаних робіт та витрат на станції водозабору комунального підприємства «Міськводоканал» в місті Бобринець.
Провадить досудове слідство по кримінальній справі прокуратура Бобринецького району.
Додамо, що перевірка фактів використання бюджетних коштів є важливим напрямком діяльності органів прокуратури Кіровоградщини.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool