Поздравления от коллег-журналистов

Листопад 29, 2010 | Стрічка | Переглядів: 2000 | Коментарі: 0

Популярные печатные издания Кировоградщины  поздравили своих коллег, сообщает интернет-издание «FotoInform».

Редакция еженедельника «Ведомости-плюс» от всей души поздравляет  коллег фотоинформационного интернет-издания "FOTOINFORM"  с двухлетней годовщиной!

 Желаем "FOTOINFORM", а также его создателю, идейному вдохновителю и  замечательному фотокорреспонденту Игорю Филипенко дальнейших профессиональных успехов и широчайших творческих возможностей. Внимательной и заинтересованной аудитории, мужества и стойкости в осуществлении задач четвертой власти.

Уверены, что вы и  дальше будете писать острые статьи, делать интересные, сенсационные репортажи, критиковать чиновников, соблюдая основные журналистские  критерии  объективности и профессионализма. 

  Мы сердечно благодарим вас за хорошую совместную работу, надеемся на тесное сотрудничество в дальнейшем и увеличение количества  успешных проектов в ближайшие годы!

По поручению редакции еженедельника «Ведомости-плюс»
 главный редактор Елена Савранова

 

Газета «Кіровоградська правда» сердечно вітає свого партнера та друга медіа-ресурс «Fotoinform» із Днем народження!

Газета «Кіровоградська правда» сердечно вітає свого партнера та друга медіа-ресурс «Fotoinform» із Днем народження! Від імені усього колективу щиро зичимо, перш за все, процвітання, росту читацької аудиторії, максимум цікавих і добрих новин, а головному редакторові – Ігореві Філіпенку – натхнення, задоволення від роботи та якомога більше унікальних світлин.

Сьогодні «Fotoinform» зайняв вагому нішу з-поміж інформаційно-розважальних сайтів Кіровоградщини. За два роки діяльності зроблено чимало: кожен користувач має змогу читати свіжі новини, а також оцінювати події, що відбуваються на теренах регіону й країни, завдяки оперативним фотознімкам.

Бажаємо усім, хто докладає зусиль до роботи «Fotoinform», не зупинятися на досягнутому і вже у найближчому майбутньому реалізувати максимум задуманого.

Нехай усі дороги Інтернет-мережі ведуть до «Fotoinform»!

З удячністю за співпрацю,
головний редактор «КП»
Олена Данилишин

 

Шановні колеги – співробітники інтернет-видання «FotoInform»! Вітаємо Вас із днем народження вашого сайту!

За два роки, що існує «FotoInform», він став одним із провідних Інтернет-ресурсів кіровоградського новинного інтернет-простору завдяки широкому спектру подій, що ви висвітлюєте, оперативності, об’єктивності, неупередженості і сбалансованості подачі інформації, а головне – вашому високому професіоналізму, відданості улюбленій справі. Бажаємо вам успіхів, творчого натхнення, щастя та добробуту!

За дорученням від колективу щотижневика «Вечірня газета»
головний редактор  Олена Кобець


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool