На Кіровоградщині під час жнив нагадали правила пожежної безпеки (ФОТО)

Липень 19, 2018 | Стрічка | Переглядів: 769 | Коментарі: 0

На території Кіровоградщини завершується збирання ранніх зернових культур. 

18 липня працівники Управління ДСНС в області побували на нивах сільгосппідприємств Маловисківського району, щоб переконатись, що тут належним чином подбали про збереження врожаю від вогню.

А також провести інформаційно-роз’яснювальну роботу серед трудівників: нагадати правила пожежної безпеки, назвати основні причини пожеж, розповісти, як уникнути займань на полі та в місцях зберігання і переробки врожаю, розповсюдити листівки застерігаючого змісту.

На території Кіровоградщини завершується збирання ранніх зернових культур.

Нагадуємо громадянам, що берегти лани від пожеж, є обов’язком не лише сільгоспвиробників. Тож, перебуваючи поблизу полів, не користуйтеся сірниками чи запальничками, не розкладайте багать, подбайте, щоб випадкова іскра від двигуна не спричинила пожежу, - від цього залежить чи завершиться збір врожаю без втрат.

У ДСНС України у Кіровоградській області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool