У головного Кіровоградського митника День народження!

Березень 27, 2009 | Стрічка | Переглядів: 2221 | Коментарі: 0

Шановний Василю Олександровичу!

Колектив Кіровоградської митниці щиро вітає Вас з Днем народження! Від усього серця зичимо Вам великих успіхів в усіх починаннях, невичерпних сил та натхнення у нелегкій, але дуже відповідальній роботі. Нехай Вас підтримують та надихають рідні, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння. Хай доля збагачує життєвою мудрістю, енергією та радістю сьогодення. Міцного Вам здоров'я, добра і злагоди на довгі роки життя! З повагою Колектив Кіровоградської митниці Редакція «FotoInform» приєднується до привітання, та Бажаємо щастя вам людського, здоров’я зичимо міцного, Хай доля добра і ясна, несе вам радощі з собою, Хай вам всміхається весна, з її одвічною красою. Хай Матір Божа вас охороняє І Господь вам з неба добро посилає.

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool