У 2009 році Одеська залізниця впровадить 12 технічно вдосконалених поїзних радіостанцій

Березень 18, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1957 | Коментарі: 0

Як повідомила  «FotoInform», прес-служба Одеської залізниці так, згідно з Програмою впровадження технічних засобів безпеки руху на 2009 рік у моторвагонних депо Одеса-Застава-1 та Христинівка буде впроваджено 12 комплектів локомотивних поїзних радіостанцій на сучасній елементній базі. Ці сучасні радіостанції забезпечуватимуть ефективний зв'язок залізничників зі службами Одеської для належної організації повсякденної роботи. Крім того, в локомотивних депо Одеської залізниці планується запровадити 30 додаткових приладів безпеки руху СН-168 нового зразка, що дозволить покращити рівень гальмування рухомого складу при несподіваному відчепленні. Передбачено також придбання пристроїв, що забезпечують гальмування локомотива при саморозчепленні секцій. Довідка Упродовж 2008 року для підвищення безпеки руху поїздів по службі локомотивного господарства було модернізовано 2 електровози ВЛ80с за допомогою впровадження бортових реєстраторів радіопереговорів. У локомотивних депо Котовськ та Знам’янка придбано відповідно 20 та 10 комплектів поїзних радіостанцій. Нові електровози серії 2ЕСК5 було модернізовано завдяки впровадженню мікропроцесорної автоматичної локомотивної сигналізації.

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool