Розвиток сімейних форм виховання

Квітень 09, 2009 | Стрічка | Переглядів: 2263 | Коментарі: 0

Як повідомляє «FotoInform (www.fotka.kr.ua)» 30 березня 2009 року видано розпорядження голови облдержадміністрації №185-р „Про розвиток в області сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, у 2009 році”, яким передбачено влаштувати у прийомні сім’ї та дитячі будинки сімейного типу 105 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Служба у справах дітей облдержадміністрації повідомляє, що станом на 1 квітня 2009 року на регіональному обліку з усиновлення перебуває 1354 дитини, які можуть бути усиновлені та 17 сімей, що бажають усиновити дитину. За звітний період у сім’ї громадян влаштовано 148 дітей, в тому числі було усиновлено 42 дитини, передано під опіку, піклування громадян 90 дітей, а 16 дітей влаштовано в прийомні сім’ї та дитячі будинки сімейного типу. В інтернатні заклади області влаштовано 15 дітей.

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool