Протягом трьох діб на Кіровоградщині розкрито ряд злочинів.

Березень 31, 2009 | Стрічка | Переглядів: 2043 | Коментарі: 0

Як повідомляє «FotoInform (Кировоград)» працівниками Ленінського відділу міліції  було затримано непрацюючого раніше судимого  кіровоградця, 1989 року народження, який шляхом проникнення до домоволодіння місцевої жительки, скоїв крадіжку її майна. Співробітниками Олександрівського райвідділу міліції встановлено особу зловмисника, який, зірвавши навісний замок, проник до складського приміщення одного з фермерських господарств району, звідки викрав близько 700 кілограмів зерна. У скоєнні злочину підозрюється місцевий житель, 1974 року народження. У будинку жителя Голованівського району, 1958 року народження, працівниками міліції  було виявлено та вилучено 13 патронів різного калібру,  які він зберігав без дозволу. Встановлено особу зловмисника, який скоїв крадіжку водяного насосу з колодязя домоволодіння жителя Петрівського району, 1964 року народження. Ним виявився  непрацюючий односельчанин потерпілого, 1987 року народження. Викрадене вилучено та повернуто власнику. Працівниками Олександрійського МВ УМВС в області було затримано двох місцевих жителів – 28-річну раніше судиму жінку та 33-річного чоловіка, у яких було виявлено пакунки з маріхуаною вагою по 5 грамів кожний.

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool