Під час операції «Розшук» кіровоградськими правоохоронцями було розкрито 150 злочинів

Березень 31, 2009 | Стрічка | Переглядів: 2168 | Коментарі: 0

Як повідомила «FotoInform (Кировоград)» прес-служба ВЗГ УМВС України в Кіровоградській областів в результаті проведених заходів працівниками міліції було затримано 57 злочинців, які переховувались від слідства та суду, у тому числі розшукуваних за підозрою у скоєнні злочинів на території інших областей України, а також республіки Білорусь та Російської Федерації.  46 з них були оголошені в розшук у минулих роках. Встановлено місцезнаходження 16 безвісно зниклих громадян, 7 з яких  - неповнолітні. Під час проведення операції також розкрито 150 злочинів, 57 з яких -  по „гарячих слідах”. Серед них: 1 вбивство, 5 пограбувань, 1 розбійний напад, 19 злочинів,  пов’язаних з незаконним обігом наркотиків та психотропних речовин.

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool