Одеська залізниця визначила кращих провідників

Березень 25, 2009 | Стрічка | Переглядів: 3024 | Коментарі: 0

Як повідомила  «FotoInform», прес-служба Одеської залізниці, за результатами другого туру, який відбувся на базі пасажирського вагонного депо Одеса-Головна, перше місце посіла Вікторія Шмідт (провідник фірмового поїзда «Чорноморець» №106 сполученням Одеса—Київ), друге — Ніна Гейнріхсон (провідник фірмового поїзда №66 Миколаїв—Москва), третє — Ольга Трофименко (провідник фірмового поїзда №60 «Чайка» Одеса—Харків). У фінальному турі, запланованому на третю декаду травня, змагатимуться провідники, які посіли перше та друге місця на своїх залізницях. Цей конкурс проводиться щорічно з метою підвищення якості та культури обслуговування пасажирів, удосконалення системи надання послуг, сприяння обміну передовим досвідом та підвищення рівня професійної майстерності провідників. Спеціально створені комісії перевіряють знання технічної складової обладнання вагону, нормативних документів, етики поведінки, а також кмітливість і вміння владнати конфліктні ситуації з пасажирами, оригінальність виконання завдань.

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool