You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

Одеська залізниця побудує другу залізничну гілку на дільниці Долинська—Миколаїв

Березень 26, 2009 | Стрічка | Переглядів: 2281 | Коментарі: 0

Як повідомила  «FotoInform», прес-служба Одеської залізниці,на напрямку Долинська—Миколаїв передбачено побудувати 52,3 км другої колії, замінити 48 стрілочних переводів, а також реконструювати горловини на 7 станціях, капітально відремонтувати 9 переїздів та побудувати 9 посадочних платформ. Окрім будівельних робіт, Одеська залізниця також планує модернізувати колію та привести смугу відведення в належний естетичний стан. Так, на перегоні Новий Буг—Новополтавка передбачено будівництво 16 км другої колії. Також планується капітально відремонтувати переїзд на 139-му кілометрі. Найбільший обсяг робіт з реконструкції горловин передбачено виконати по станції Горохівка: в обох горловинах цієї станції планується переключити існуючу колію на другу колію. Також буде укладено 13 стрілочних переводів. Будівництво другої залізничної гілки Долинська—Миколаїв має підвищити пропускну спроможність вантажних перевезень. Так, у 2008 році пропускна спроможність напрямку складала 10 пар вантажних поїздів, після модернізації ж за прогнозами фахівців вона збільшиться на сім пар вантажних поїздів. До того ж реконструкція напрямку Долинська—Миколаїв дозволить підвищити швидкість поїздів і стане першим етапом електрифікації цієї дільниці, що дасть можливість суттєво економити паливо та зменшити негативний вплив на екологію. Роботи планується виконати до червня 2009 року.

ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool