Одеська залізниця отримала ще один новий електровоз

Квітень 09, 2009 | Стрічка | Переглядів: 2389 | Коментарі: 0

Як повідомила «FotoInform (www.fotka.kr.ua)» прес-служба Одеської залізниці, це вже другий електровоз, прийнятий у цьому році на баланс локомотивним депо Котовськ, яке на сьогодні є базовим для експлуатації та ремонту нових магістральних вантажних електровозів серії 2ЕЛ5 та 2ЕСК5 (виробництва Новочеркаського електровозобудівного заводу, Російська Федерація). Електровози 2ЕЛ5 та 2ЕСК5 були створені для заміни застарілого тягового рухомого складу серії ВЛ80. Всього на балансі локомотивного депо Котовськ наразі знаходиться 28 електровозів нової серії. За словами начальника технічного відділу служби локомотивного господарства Одеської залізниці Євгена Шарапієва, нові електровози мають вигідні характеристики, що дозволяє не тільки збільшити вагу поїздів, але й суттєво поліпшить умови праці локомотивної бригади. Електровоз складається з двох секцій, оснащений мікропроцесорною системою керування та діагностики для ручного й автоматичного режимів, а також термоелектричними кондиціонерами замість пічного опалення, як в електровозах ВЛ80. Має кабіну управління з уніфікованими пультами керування, що відповідають сучасним вимогам ергономіки, та забезпечує економію електроенергії до 11% порівняно з ВЛ80.

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool