На Кіровоградщині рятувальники МНС не забувають про ветеранів

Квітень 21, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1924 | Коментарі: 0

Як повідомляє «FotoInform (www.fotka.kr.ua)», начальник головного управління генерал-майор служби цивільного  захисту Віктор Федорчак привітав працівників, які не один рік пропрацювали у пожежно-рятувальній службі регіону і долали чималих зусиль задля її становлення. Спочатку для присутніх провели екскурсію по новій будівлі оперативно-координаційного центру головного управління, де буде функціонувати система «112», продемонстрували можливості нової сучасної техніки, яка надійшла від МНС, а потім, вже в неофіційній обстановці продовжили святкування на базі відпочинку «Динамо». За багаторічну та самовіддану працю, активну участь у вихованні молодих працівників, плідну співпрацю з підрозділами пожежно-рятувальної служби та вагомий внесок у розвиток служби цивільного захисту Віктор Васильович вручив пенсіонерам відзнаки  й почесні грамоти, іменинників привітав із днем народження. Хочеться відмітити, що більшість з них вже заснували сімейні династії – їх  діти та онуки продовжують благородну справу - захист здоров’я і життя людей, служіння Вітчизні.

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool