На Кіровоградщині працівники УБОЗ викрили підпільний цех по виготовленню аудіовізуальної продукції!

Травень 28, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1595 | Коментарі: 0

Збитки, завдані економіці нашої держави  в наслідок виробництва і продажу піратських копій DVD- та СD дисків, обліковуються мільйонами гривень. До того ж, потерпілими  від такого виду злочинів стають як легальні підприємства по їх виготовленню, так і споживачі…, повідомляє «FotoInform» Нещодавно співробітниками УБОЗ УМВС України в Кіровоградській області викрито учасників злочинної групи у складі трьох осіб за підозрою у незаконному виробництві та реалізації дисків для лазерних систем зчитування, а також  підробленні та використанні незаконно виготовлених контрольних марок для маркування упаковок аудіовізуальних творів. У ході проведення оперативно-розшукових заходів встановлено, що двоє жителів Кіровограда та житель Кіровоградського району, віком від 25 до 30 років, організували «підпільний цех» по виробництву дисків для лазерних систем зчитування в будинку одного із зловмисників. Готову продукцію пакували в коробки та перевозили до складу, облаштованого в гаражному приміщенні іншого учасника злочинної групи. Чоловік також розвозив підроблені диски до торгових павільйонів обласного центру та безпосередньо сам здійснював їх реалізацію на одному із ринків міста. Крім того, зловмисники займалися виготовленням підроблених контрольних марок, які мали переконати покупців у тому, що продукція насправді ліцензійна. Хоча, зрозуміло, що перегляд придбаних дисків закінчувався для громадян зіпсованим настроєм та усвідомленням того, що гроші витрачені марно, адже якість підроблених аудіовізуальних творів залишала бажати кращого. Учасники ж злочинної групи менш за все турбувалися про те, як догодити споживачам, оскільки їх основною метою було покращання свого матеріального статку за рахунок прибуткового бізнесу. Але на шляху до втілення в дійсність задумів зловмисників стали працівники міліції… Під час огляду «цеху», складу та перевірки торгівельних павільйонів оперативниками було виявлено та вилучено більше 30 тисяч незаконно виготовлених дисків для лазерних систем зчитування, в тому числі і порнографічного характеру, а також обладнання та сировина необхідна для їх виробництва та підроблені контрольні марки для маркування упаковок аудіовізуальних творів. За даним фактом порушено кримінальну справу, проводиться слідство.

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool