На Кіровоградщині напередодні великого християнського свята рятувальники МНС перевіряють безпеку церков (фото)

Березень 26, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1541 | Коментарі: 0

Як повідомляє  «FotoInform», основними їх причинами  були порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації електроустановок та необережне поводження з вогнем. Варто зауважити, що тут йде мова не лише про безпеку будівлі,  й про безпеку самих віруючих. До того ж, незабаром свято Христового Воскресіння – Пасха. Аби не допустити трагічних випадків під час святкування, фахівці МНС вже зараз проводять рейдові перевірки церков. Подібний захід проводився в кінці минулого року. Тоді органами Державного пожежного нагляду до адміністративної відповідальності було притягнуто 26 посадових осіб, винесено постанови про застосування запобіжних заходів по 51 приміщенню, яке знаходилося у пожежозагрозливому стані, до того ж, зупинялася експлуатація 13 будівель, які належать релігійним конфесіям.

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool