На Кіровоградщині автопарк рятувальників поповнився двома автомобілями

Березень 19, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1446 | Коментарі: 0

Як повідомляє  «FotoInform», техніка призначена для доставки до місця пожежі бойового розрахунку, пожежно-технічного озброєння, засобів пожежогасіння і використовується для гасіння пожеж водою та повітряно-механічною піною низької і середньої кратності через напірні рукава, ручні стволи і піногенератори. Крім обладнання для безпосередньої боротьби з вогнем, автомобілі оснащені бензиновими електростанціями, що дає можливість освітлювати місце надзвичайної події за допомогою спеціальної освітлювальної щогли та підключати додаткове рятувальне обладнання, гідравлічним  та пневматичним інструментом, бензиновим дискорізом. Обидві машини прийдуть на допомогу  пожежно-рятувальним підрозділам Олександрійського міського управління.

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool