Лауреати премії Ястребова отримали нагороди (фото).

Травень 18, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1514 | Коментарі: 0

Відкрив урочисте зібрання голова Кіровоградської обласної ради, Микола Сухомлин, який висловив теплі слова подяки на адресу лауреатів та учасників конкурсу. Переможцями конкурсу у 2009 році визнано:

Групу краєзнавців у складі Ніни Кабацюри, Олександра Піддубного та Сергія Піддубного за книгу-альбом “Весь рід наш крутенський" (Голованівський район) - 1 премія; Тетяну Печерицю за наукове видання "Визначний українознавець П.З.Рябков (1846-1926) (м.Кіровоград) - 2 премія; Віктора Сергєєва за домунетальний нарис "Пітьма над Тясмином" (м.Світловодськ) - 3 премія. На розгляд комісії були також подані цікаві дослідження Віктора Голобородька та Ольги Божко з Олександрії, Василя Доценка з Кіровоградського району, Бориса Чижова- викладача Державної льотної академії України, Констянтина Врадія - активного члена обласної організації ветеранів України з Кіровограда. Також були вручені грамоти і подячні листи до Міжнародного Дня музею кращим музейним працівникам.

Ігор ФІЛІПЕНКО, фото автора.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool