You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

Як з велосипеду зробити гелікоптер

Травень 26, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1525 | Коментарі: 0

Як повідомила «FotoInform», прес-служба Кіровоградської митниці Автомобіль заявлявся громадянином у пільговому режимі у зв’язку з переселенням на постійне місце проживання до України. Співробітники Кіровоградської митниці засумнівалися у легітимності поданих при перетині кордону громадянином документів. Зокрема щодо переобладнання транспортного засобу з марки «BMW-520» 1982 року випуску (кузов — седан) на «BMW-X5» 2006 року випуску (позашляховик). У ході аналітично-пошукової роботи митники встановили, що переобладнання цього транспортного засобу неможливе, крім того перевіркою встановлено, що насправді автомобіль 2007 року випуску, а не 2006, як запевняв його власник. Даний факт підтвердив і відповідний спеціаліст, який визначив, що BMW-Х5 був зібраний в умовах заводу-виробника та переобладнанню не піддавався. Дії громадянина пояснити важко. Навіщо йому було вводити в оману митників та подавати для митного оформлення неправдиві документи на свій автомобіль, адже все-рівно оформлення транспортного засобу здійснювалося у пільговому режимі у зв’язку з переселенням до України. У зв’язку з наданням документів, що містили неправдиві дані щодо переміщуваного автомобіля митники склали протокол. Наразі автомобіль вилучено. Проводяться відповідні процесуальні дії.

ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool