День захисту дітей на площі Кірова.

Травень 28, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1367 | Коментарі: 0

Як повідомив директор Кіровоградського міського центру соціальної служби сім’ї дітей та молоді Олег Краснокутський, святкові заходи розпочнуть о 13.00 ігровими програмами, підготовленими волонтерами центру та спортивними виступами вихованців місцевих спортивних шкіл. Одночасно на площі функціонуватиме виставка художніх робіт юних майстрів пензля, присвячених боротьбі з поширенням тютюнопаління у дитячому середовищі та діятимуть консультативні пункти центру, транслюватимуться відеофільми. У цей час усі бажаючі зможуть обміняти сигарети на цукерки та повітряні кульки та підтримати започаткований у Кіровограді антинікотиновий рух «Підтримати, запобігти, допомогти». О 15.00 перед юними глядачами з великою програмою виступлять учасники заключного концерту фестивалів «Степові джерела» та «Кіровоградські зірочки» Під час концерту міський голова Володимир Пузаков вручить нагороди переможцям ІІІ туру Всеукраїнських предметних олімпіад та відзначить заклади освіти, які здобули найбільшу кількість призових місць. В цей день на площі Кірова кожен зможе знайти для себе щось цікаве, взяти участь у іграх та конкурсах, виграти різноманітні призи. Тож 31 травня обов’язково приходьте на свято і приводьте з собою усіх своїх друзів.

фото Ігоря ФІЛІПЕНКО.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool