У Кропивницькому презентували книгу Ольги Могильди (ФОТО)

Жовтень 16, 2024 | Новини | Переглядів: 185 | Коментарі: 0

В обласному центрі у відділі обслуговування користувачів бібліотеки Чижевського відбулась презентація першої прозової книги «Завтра буде світанок» талановитої письменниці Ольги Могильди.

Пані Ольга – авторка поетичних збірок «Ілюзія польоту», «Місія Герди», «Третя ластівка», дитячої книги «Лакі, або Щаслива різдвяна історія» та збірки оповідань «Завтра буде світанок». Вона учасниця, фіналістка, лауреатка та переможниця багатьох літературних конкурсів.

Слова письменниці завжди торкаються душі, викликають емоції та змушують замислитися. Захід був теплий, атмосферний, незважаючи на холодний дощовий день. Гості презентації відкрили для себе нові грані літературного таланту Ольги Могильди.

У Кропивницькому презентували книгу Ольги Могильди (ФОТО)

У Кропивницькому презентували книгу Ольги Могильди (ФОТО)

У Кропивницькому презентували книгу Ольги Могильди (ФОТО)

Привітати авторку з такою визначною подією прийшла Антоніна Царук – письменниця і поетеса, авторка численних дитячих поезій, член Кіровоградської обласної організації Національної спілки письменників України. Саме Антоніна Петрівна є редакторкою збірки оповідань «Завтра буде світанок» та інших поетичних збірок пані Ольги.

З привітальним словом виступила Аліна Шевченко – письменниця, член Кіровоградської обласної організації Національної спілки письменників України, керівниця видавничої майстерні «Пантеон», головна редакторка журналу «Олександрійський маяк». Авторка подякувала пані Аліні за професійну верстку та чудову обкладинку для книги.

Дощ не став перешкодою для зустрічі у бібліотеці з ученицею пані Ольги – Валерією Соломенко, яка навчається у Дніпровському медичному університеті. Фото Валерії зображене на обкладинці книги.
Першою читачкою та критиком творів пані Ольги є її рідна сестра Наталія Доля, яка викладає українську мову та літературу в Криворізькому ліцеї. Її відгук про збірку прикрашає нижню обкладинку книги.

Учасники заходу переглянули буктрейлери, які були зняті до оповідань зі збірки. Ці відео знімала та монтувала людина, яка залишилась за кадром – відеограф, блогер Олена Кузьменко.
Кожна нова книга – це досягнення, результат наполегливої праці та натхнення, а також початок нового етапу, можливостей та викликів творчості.

Ольга Могильда подарувала свою книгу з автографом бібліотеці

Ірина Рєзнік


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool