У Кропивницькому працівників закладів культури навчають основ цивільного захисту (ФОТО)

Вересень 19, 2024 | Новини | Переглядів: 499 | Коментарі: 0

Працівники Головного управління ДСНС в області та навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області провели заняття для керівників закладів культури обласного підпорядкування та фахівців, відповідальних за протипожежний стан та виконання заходів цивільного захисту у цих установах.

У ході заняття розглянули питання організації стабільної роботи закладів культури під час надзвичайних ситуацій та в умовах відсутності електропостачання.

У Кропивницькому працівників закладів культури навчають основ цивільного захисту (ФОТО)

У Кропивницькому працівників закладів культури навчають основ цивільного захисту (ФОТО)

У Кропивницькому працівників закладів культури навчають основ цивільного захисту (ФОТО)

Заступник начальника Головного управління ДСНС з питань запобігання надзвичайним ситуаціям Василь Штогрін ознайомив присутніх з основними вимогами Правил пожежної безпеки в Україні, що висуваються до встановлення та експлуатації електрогенеруючого обладнання, в тому числі - дизельних, бензинових та газових генераторів.

Також розглянули важливе питання забезпечення безперервного функціонування систем протипожежного захисту згаданих об’єктів у режимі постійних аварійних відключень живлення - так званого блекауту. Присутніх ознайомили з переліком та видами продукції, стосовно якої ДСНС України здійснює державний ринковий нагляд, а також озвучили основні вимоги технічних регламентів до засобів цивільного захисту, вогнегасників, протипожежного обладнання.

Фахівець навчально-методичного центру нагадав присутнім алгоритми дій під час різних надзвичайних ситуацій, у тому числі, під час пожеж, спричинених ворожими обстрілами, в умовах аварійних відключень електроенергії та про організацію роботи Пунктів незламності.

На завершення зустрічі співробітники Головного управління відповіли на актуальні запитання, пов’язані з організацією пожежної безпеки та виконання заходів цивільного захисту у закладах культури.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool