На Кіровоградщині загострюється епізоотична ситуація із захворюванням птиці на пташиний грип

Жовтень 15, 2024 | Новини | Переглядів: 176 | Коментарі: 0

З початку року на Кіровоградщині зафіксовано два спалахи хвороби (с. Новий Стародуб та с. Созонівка), де під час проведення оздоровчих заходів вилучено та піддано евтаназії у приватному секторі 773 голови домашньої птиці.

Відповідно до постанови Кабміну №1003 фізичним особам передбачено відшкодування Так, цього року фізичним особам – власникам птахопоголів’я в с. Новий Стародуб за вилучення домашньої птиці з метою її знищення в рамках ліквідації особливо небезпечних хвороб відшкодовано більше 336 тисяч гривень.

Водночас за відмову надавати птицю на вилучення з метою подальшого умертвління та знищення в с. Созонівка 8️⃣ власникам птиці винесено протоколи та постанови про адмінправопорушення на загальну суму 6 800 грн.

джерело


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool