На Кіровоградщині тричі гасили пожежі різного характеру

Жовтень 21, 2024 | Новини | Переглядів: 164 | Коментарі: 0

До Служби порятунку  надійшло повідомлення про пожежу на території гаражного кооперативу Геолог с. Гірниче обласного центру. Після прибуття підрозділу на місце виклику було встановлено, що горить 5 м2 моторного відсіку та салону мікроавтобуса РАФ-2203. Кропивницькі рятувальники о 06:09 ліквідували пожежу.

О 07:10 стало відомо про займання на вул. Перемоги м. Помічна Новоукраїнського району. Там загорілось 5 м2 речей та оздоблення багажного відсіку мікроавтобуса Ford Transit. Бійці місцевої пожежно-рятувальної частини о 07:40 загасили пожежу.

О 14:15 на вул. Чорних Запорожців обласного центру горіло 4 м2 господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Вогнеборці о 15:08 ліквідували займання.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюються.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool