На Кіровоградщині розпочнеться діалог влади з бізнесом

Жовтень 15, 2024 | Новини | Переглядів: 53 | Коментарі: 0

Системні комунікації з реальним сектором економіки – одна із ключових задач Президента України, на якій він щоразу акцентує на полях Конгресу місцевих і регіональних влад.

В рамках цього діалогу щотижня проводитимуть відкриті онлайн – зустрічі підприємців з представниками влади. Не лише департаменту економіки. На зв’язку будуть і правоохоронці, і податківці, і центр зайнятості, і ТЦК…

Кожен учасник матиме змогу отримати кваліфіковану відповідь чи реакцію на будь-яку ситуацію, чи висловити власну пропозицію щодо покращення економічного клімату у нас, на Кіровоградщині.

Представників бізнесу, роботодавців, запрошують до таких зустрічей.

Перша відбудеться вже цієї п’ятниці, 18 жовтня, о 10.00 в ОВА. Головна тема для обговорення – бронювання працівників та комунікація з ТЦК та СП.

Про це сьогодні повідомили під час  брифінгу в Кіровоградській ОВА.  

На Кіровоградщині розпочнеться діалог влади з бізнесом

Зареєструватись можна  за посиланням 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool