На Кіровоградщині для школярів надзвичайники провели пізнавальну акцію (ФОТО)

Жовтень 25, 2024 | Новини | Переглядів: 104 | Коментарі: 0

25 жовтня рятувальники Кропивницького районного управління ГУ ДСНС України у Кіровоградській області та 18-ї ДПРЧ м. Знам’янка провели для учнів  Знам’янської спеціальної школи  інтерактивну акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти».

Допомагали у цьому надзвичайникам учасники команди юних рятувальників ліцею “Крила України”. Школярі отримали гарну нагоду краще познайомитися із діяльністю Служби порятунку, з роботою вогнеборців, а також поглибити знання з безпечної життєдіяльності.

На Кіровоградщині для школярів надзвичайники провели пізнавальну акцію (ФОТО)

На Кіровоградщині для школярів надзвичайники провели пізнавальну акцію (ФОТО)

На Кіровоградщині для школярів надзвичайники провели пізнавальну акцію (ФОТО)

Рятувальники продемонстрували учням можливості пожежного автомобіля та його оснащення, показали пожежно-технічне обладнання та пояснили, як його використовують під час ліквідації надзвичайних ситуацій, а також дозволили майбутнім рятувальникам посидіти за кермом.
Учні з команди ДЮРП пояснили ровесникам, як користуватися вогнегасником, допомагали евакуюватися з приміщення школи під час навчальної тривоги та нагадали правила безпеки під час канікул. А ще школярам розповіли про мінну небезпеку та нагадали алгоритм дій при виявленні боєприпасів та їхніх небезпечних уламків.

Також під час акції діти позмагались у вправності та кмітливості, поміряли бойовий одяг вогнеборця та каски, сфотографувались в пожежному автомобілі.

Загалом, зустріч пройшла весело і змістовно. Впевнені, знання, що їх отримали школярі у процесі спілкування з працівниками Служби порятунку, стануть в нагоді у дорослому і самостійному житті та сприятимуть відповідальному ставленню до власного життя і здоров’я.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool