У Кропивницькому в бібліотеці пройшов урок нетикету

Жовтень 19, 2024 | Народний репортер | Переглядів: 69 | Коментарі: 0

Сьогодні в Центральній міській бібліотеці для дітей пройшов урок нетикету «Не втрачай себе за аватаром»

Це важлива тема, особливо для дітей, які активно використовують Інтернет у своєму повсякденному житті.

У ході заняття учасники переглянули відеоролики «НЕ секрети Етикету», «10 правил етикету», які у цікавій та доступній формі представили основні правила спілкування в онлайн просторі, вчили відповідальному використанню аватарів і профілів у соцмережах.

Під час рольової гри "Інтернет-ситуації", діти розглянули реальні випадки, які вони бачили в Інтернеті. Кожен з них мав змогу взяти на себе роль різних персонажів у цих ситуаціях, що допомогло їм зрозуміти, як правильно реагувати на різні виклики під час спілкування в мережі.

Діти обговорювали, як можна уникнути конфліктів, образливих висловлювань, як підтримувати позитивну атмосферу і чому важливо залишатися собою, навіть за аватаром.

У Кропивницькому пройшов урок нетикету

У Кропивницькому пройшов урок нетикету
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool