Обласний фестиваль «Українська паляниця» відбудеться У Кропивницькому

Жовтень 18, 2024 | Народний репортер | Переглядів: 83 | Коментарі: 0

Комунальний заклад Кіровоградський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді запрошує на обласний фестиваль «Українська паляниця», який відбудеться на базі Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва Є. Маланюка.

Для українців хліб завжди мав сакральне значення. Він був не лише їжею, а й оберегом у хаті, символом миру та злагоди. У важкі часи хліб ставав свідченням людської незламності та сили. Цей фестиваль нагадає всім нам про ту глибоку повагу до землі, праці і традицій, що формують нашу націю.

Учасниками Фестивалю є молодь з різних громад Кіровоградщини - вихованці КЗ «Будинок дитячої творчості» Кетрисанівської сільської ради, КЗ «Компаніївський центр дитячої та юнацької творчості», КЗ «Петрівський центр дитячої та юнацької творчості», Підлісненської філії «Олександрівського ліцею №2» Олександрівської селищної ради, Назарівської філії Карлівського ліцею Соколівської сільської ради, Павлиського ліцею імені О.В.Сухомлинського.


 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool