Як зупинити випадіння волосся

Грудень 20, 2019 | Здоров'я та краса | Переглядів: 1677 | Коментарі: 0

Волосся випадає постійно і це цілком нормальне явище. Але у здорової людини за день на розчісці залишається не більше 100 волосинок.

Проблема випадіння волосся відома кожній людині, але її інтенсивність може бути різною. Часто таке явище виникає на початку весни чи осені, в період зміни часу року. Якщо випадіння не надто сильне, можна впоратися з проблемою за допомогою зовнішніх косметичних засобів та прийому вітамінів. Але, перед тим, як почати використовувати засоби від випадіння волосся, варто отримати консультацію лікаря, тому що причиною втрати локонів може бути і порушення здоров’я, і важкі хвороби.

Що допоможе?

Якщо Ви виявили, що з організмом все гаразд, і втрата шевелюри є наслідком неправильного догляду, можна використати шампунь від випадіння волосся для жінок, від французького бренду Vichy.

Цей косметичний бренд відомий тим, що виготовляє безпечні та якісні препарати для жінок та для чоловіків. Вся косметика Vichy ретельно перевіряється у лабораторії, її склад контролюють лікарі. Косметика виготовлена на основі термальної води та натуральних компонентів, без додавання парабенів та інших шкідливих речовин. Косметика не викликає алергії, не шкодить людині та навколишньому середовищу.

Vichy пропонує лінійку професійної косметики, в яку входить навіть засіб від облисіння. Варто відзначити, що бренд виготовляє лікарські препарати, тому Ви можете бути впевнені в ефективності та безпеці продукції

DERCOS від Vichy – швидкий спосіб зупинити втрату волосся

Категорія товарів DERCOS від Vichy зупинить інтенсивну втрату волосся та надасть шевелюрі густоти та привабливості. Аптечні засоби проти випадіння волосся більш дієві, ніж звичайна косметика, і саме таку продукцію пропонує Віші.

В лінійці Ви побачите:

  1. Тонізуючий шампунь з Амінексилом.
  2. Комплексний засіб з Амінексилом проти випадіння волосся окремо у жінок та у чоловіків. Це капсули, які треба втирати в шкіру голови, стимулюючи кровообіг.
  3. Сироватка для зупинення облисіння у чоловіків при перших ознаках.
  4. Засоби проти облисіння.
  5. Шампунь для зміцнення волосків.
  6. Шампунь для повернення густоти, який покращує стан шкіри голови.
  7. Концентрат для закріплення результату.
  8. Кондиціонер, що надасть міцності та блиску шевелюрі.

Проти облисіння потрібно мати декілька засобів, лікування проблеми завжди комплексне. Потрібно водночас приймати вітаміни, що назначить лікар, відвідувати трихолога, правильно харчуватися та намагатися вести здоровий спосіб життя. Лише у цьому разі можна повністю вирішити проблему та повернути шевелюрі природної густоти та здорового вигляду. Наголошуємо, що навіть найкращий засіб від випадіння волосся безсилий, якщо причиною є розлад в системах організму чи хвороба. Тому будь-яке лікування починається з відвідування трихолога та аналізів, які він назначить.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool