Які квіти дарувати на День святого Валентина

Січень 22, 2022 | Точка зору | Переглядів: 2389 | Коментарі: 0

Які квіти дарувати на День святого Валентина

Наближується найромантичніше свято – День святого Валентина. У це свято навіть найбільші скептики і неромантичні люди зважають на традицію дарувати 14 лютого своїм коханим приємні подарунки і квіти. Можна скільки завгодно переконувати всіх, що все це на для тебе, але в душі буде теплитися надія, що хтось привітає чи хоча б подарує валентинку. Практично всі дівчата – романтики, тому кожній з чарівних панянок буде дуже приємно отримати букет, і ще якийсь приємний подарунок. Щоб зробити гарний сюрприз своїй обраниці, варто розібратися, які квіти в Києві будуть найбільш доречним у такий день.

Найкращі квіти в Києві на 14 лютого

У День святого Валентина найпопулярнішими являються букети в червоних кольорах. Це можуть бути червоні троянди одного виду, або скомбіновані з використанням різних сортів, але в червоних відтінках. Саме різні відтінки здатні придати букету певну ізюминку.

Можна вибрати збірну композицію в червоних кольорах, до прикладу, розбавити троянди, додавши до них червоні тюльпани, альстромерії чи такого ж відтінку гербери. Красиво буде виглядати композиція, зібрана з двох видів рослин, чи з їх максимально можливою кількістю. В такому разі вона буде виглядати більш пишно. Букет в насиченому червоному відтінку буде завжди мати ефектний вигляд. Щоб квіти не зливались між собою, її прикрашають зеленню. Таки варіант буде найромантичнішим, він розкаже про найпотаємніші, найтепліші почуття до обраниці.

Троянди – класичний подарунок на День святого Валентина. В цю дату можна дарувати бутони будь-якого відтінку. Але символічним кольором цього свята є червоний. Тому його найчастіше вибирають для привітання коханих жінок 14 лютого.

Підказки: які квіти найкраще підходять до 14 лютого

Для тих, хто не знає, що варто вибрати у таке свято, є декілька підказок:

  • Не треба купляти квіти в Києві у вигляді звичайного букета червоних троянд. Навіть їх самодостатні бутони можна красиво оформити, наприклад купити композицію у формі серця, в якому краї викладені червоними бутонами, середина – білими. Для цього зазвичай використовується 15-17 бутонів. Тому за невеликі кошти можна зробити чудовий презент своїй коханій.
  • Ще один варіант – 51 або 101 троянда. Це особливий подарунок, який найчастіше обирається для того, щоб запропонувати руку і серце своїй обраниці. В такому випадку без розкішних квітів у Києві не обійтись. І саме цю дату – 14 лютого найчастіше вибирають для таких освідчень. Це значима подія, тому і композиція повинна бути відповідною – особливою, ефектною, такою, яка надовго запам’ятається і підкреслить важливість цього дня.
  • Якщо дівчина не фанатіє від троянд. Такі особливі леді також бувають, варто зупинити свій вибір на квітах в Києві – тюльпанах. Це наступний за популярністю варіант 14 лютого. В той час, коли на вулиці заметіль, холодно, а довгоочікувана весна все ще не приходить, хоча й уже хочеться тепла, найкращим презентом на святого Валентина буде букет весняних тюльпанів. Найкращий варіант – середнього розміру оберемок різнокольорових бутонів: жовтих, рожевих, білих. Обмежень у кількості немає – чим більше, тим краще. Композиції з тюльпанів будуть завжди виглядати як свіжий подих весни. Цей небанальний презент подарує близькій людині гарний настрій. Хоч тюльпани не символізують пристрасних почуттів, на відміну від червоних троянд, але такий приємний подарунок можна зробити будь-якій жінці незалежно від віку.
  • Іриси – ще один красивий варіант весняної композиції на День святого Валентина. Ними можна розбавити, наприклад, жовті тюльпани – в тандемі з синіми ірисами вони будуть виглядати яскраво і оригінально.
  • Композиції в коробках – це один із красивих трендів, які заполонили серця дівчат. В таку ємність можна помістити найрізноманітніші квіти, але виграшно на День Валентина будуть виглядати в коробці у вигляді серця троянди. Квіти в Києві в такому оформленні можна знайти на сайті компанії UFL. Це чудовий презент, здатний розбити серце будь-якої дівчини. Крім троянд в коробці ефектно будуть виглядати альстромерії, екзотичні квіти, такі як різних видів орхідеї.

Доповнити квітковий презент на День святого Валентина можна цукерками, м’якою іграшкою, кульками чи іншими приємними сюрпризами.

Завчасно потурбуйтесь про квіти в Києві. Це дозволить уникнути черг, біганини по магазинах у пошуку свіжого букета, який буде до вподоби вашій обраниці.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool