Відпочинок та лікування у готелі «Святий Шарбель» Моршин

Січень 25, 2022 | Точка зору | Переглядів: 1877 | Коментарі: 0

На відпочинок і лікування в Моршині щороку приїжджають тисячі гостей. Це невеличке містечко розташувалося на схилі українських Карпат. Воно приваблює своїм гірським повітрям, кристально чистою мінеральною водою та гарними краєвидами.

СПА-готелі Моршина радо зустрічають відпочивальників, пропонуючи не тільки послуги оздоровлення організму, а й інші програми для відпочинку. Одним з таких місць є готель «Святий Шарбель» у Моршині.

СПА-процедури у готелі «Святий Шарбель» м. Моршин

Санаторно-курортний комплекс «Святий Шарбель» належить до готелів Моршина з басейном. Тут ви зможете відпочити та оновити свої сили. До ваших послуг сучасні технології, досвідчені фахівці та найкращий сервіс.

  • Парова лазня – чудово знімає втому та допомагає розслабитися. Для відвідування протипоказань немає. Ви зможете зміцнити імунну систему, покращити стан шкіри та зняти стрес.
  • Карпатська лазня – із цілющими травами, що допомагають покращити загальний стан організму та вивести токсини й шлаки.
  • Руська лазня – впливає на швидкість обміну речовин, покращує роботу серцево-судинної системи та посилює виділення поту. Завдяки цьому шкіра оновлюється, стає гладкою та ніжною.
  • Інфрачервона сауна – обігріває організм інфрачервоним опроміненням. Має позитивний вплив при серцево-судинних хворобах.
  • Басейни – у готелі «Святий Шарбель» м. Моршин їх два. Ви можете обрати той, що вам більше подобається.

Також гості готелю можуть відвідати турецький хамам, джакузі, пройти терапію з лікувальними грязями й морськими водоростями, масаж та інші косметичні процедури.

Медичні послуги у готелі Моршина «Святий Шарбель»

Кваліфіковані спеціалісти проведуть обстеження для того, щоб індивідуально підібрати програму лікування. Є спеціально розроблені медичні програми, якими можна скористатися.

  • Здоров’я травної системи. Призначається при різних хворобах ШКТ, порушеннях травлення та хронічній втомі. Після проходження лікування нормалізуються процеси обміну речовин та відновлюється функція ШКТ.
  • Здорове серце. Завдяки правильному підбору медикаментів стан хворих з порушеннями серцево-судинної системи нормалізується.
  • Схуднення. Призначається хворим з порушенням ваги тіла, серцево-судинними розладами та цукровим діабетом. Завдяки програмі відновлюється обмін речовин та підвищуються захисні властивості організму.
  • Реабілітація після Covid-19. Лікарі розробили програму відновлення імунітету та покращення загального стану організму.

У кожної програми є свій термін лікування. Медичні працівники потурбуються про те, щоб ви отримали бажаний результат.

Номери та харчування у готелі «Святий Шарбель»

Комплекс має 45 номерів класу «Стандарт», «Покращений» та «Люкс». Вони облаштовані сучасними меблями, телевізорами й кондиціонерами. Є кімнати для людей з особливими потребами. У готелі працює ліфт. Ціни курорту Моршина «Святий Шарбель» починаються від 2450 гривень за добу.

Харчуються гості у ресторані «Кедр», що пропонує блюда європейської та дієтичної кухні. Є система «Шведський стіл» та меню на замовлення. Гості можуть розміститися у лоббі-барі або на терасах.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool