Зірка перемогла Таврію

Лютий 12, 2012 | Спорт | Переглядів: 2327 | Коментарі: 0

Кіровоградська «Зірка» на навчально-тренувальному зборі в Криму здобула впевнену перемогу над дублем сімферопольської «Таврії».

«Зірка» - «Таврія» (дубль) 4:0 (2:0) (Самойленко, 18; Стоян, 44; Скляр, 59 (пен); 90)

Вже на 18-ій хвилині голкіпер сімферопольців невдало вибив м’яч і Вячеслав Самойленко, який досить активно зіграв в даному епізоді, переправив «круглого» у сітку воріт суперника. А за хвилину до завершення першої половини зустрічі Денис Стоян прямим ударом зі штрафного подвоїв рахунок. У другому таймі кіровоградцям вдалося ще двічі відзначитися; дубль в свій актив записав Олександр Скляр. Спочатку Олександр реалізував пенальті, котре було призначено за порушення правил проти Андрія Порошина, а на останніх хвилинах зустрічі результативно завершив чудову комбінацію. Тож в підсумку «Зірка» з рахунком 4:0 святкувала перемогу. Зазначимо, що через пошкодження у звітній зустрічі взяти участь не змогли Олександр Кочура, Олександр Батальський і Роман Войнаровський.

Завтра у футболістів «Зірки» відпочинок, а далі знову тренування. 15 лютого підопічні Вадима Євтушенка зіграють із свердловським «Шахтарем», а 18 та 19 лютого будуть протистояти відповідно армянському «Титану» і дублю харківського «Металіста». Зустріч з харків’янами завершить другий збір «Зірки» у Криму.

джерело,  Віктор Слюсаренко.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool