Вихованці кіровоградської ДЮСШ-2 гідно представили Кіровоград на чемпіонаті області з легкої атлетики

Квітень 18, 2016 | Спорт | Переглядів: 1929 | Коментарі: 0

17 квітня у Кіровограді на стадіоні «Зірка» проходив відкритий чемпіонат області з легкої атлетики серед збірних команд дитячо-юнацьких спортивних шкіл, присвячений пам’яті Заслуженого тренера України В.К. Іванця.

У змаганнях, які відбувалися під патронатом Національного олімпійського комітету України, взяли участь близько 250 спортсменів із Кіровоградської, Черкаської та Полтавської областей. На турнірі вдало виступили вихованці комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 2 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради». Так, учениця спортивної школи Дарья Константінова перемогла в стрибках у довжину та в потрійному стрибку, Павло Безшкуренко завоював золото в стрибках у довжину та став срібним призером у потрійному стрибку. В бігові на 400 м з бар’єрами золоті нагороди завоювали Андрій Кубраков та Іван Мартинов, а Микола Поливода посів друге місце.
Олександр Кислий переміг у потрійному стрибку та виборов бронзову медаль у стрибках у довжину. Срібними призерами стали також Вадим Діжков в бігові на 800 м і Артем Дмитров у забігу на 1500 м. Тренують спортсменів: В’ячеслав Нищименко, Володимир Політовський, Олена Тесленко, Дмитро Капінус.
Переможці й призери змагань нагороджені дипломами управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації та медалями від Національного олімпійського комітету України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool