Вадим Євтушенко: Сьогодні була справжня чоловіча гра

Лютий 02, 2012 | Спорт | Переглядів: 1973 | Коментарі: 0

Своїми враженнями від контрольного матчу із командою «УкрАгроКом» поділився наставник кіровоградської команди Вадим Євтушенко.

Погода внесла свої корективи в гру обох команд. Тим не менш, вийшов хороший спаринг. Наш суперник гідно грав. У першому таймі у нас був експериментальний склад, адже грало в складі чимало футболістів, які на перегляді. Награних зв'язків у хлопців немає, тому в першому таймі ми практично нічого серйозного не створили. А от у другому таймі, коли на поле вийшли футболісти з основної обойми, гра виглядала по-іншому. Нам ще є над чим працювати, хоча ми й виграли 2:0. Багато хороших моментів для взяття воріт нами не було реалізовано. Скажу, що це була справжня чоловіча гра, і я вдячний хлопцям, що в таку морозну погоду вони поставилися до справи серйозно, як і мають професійні футболісти. А так відзначу, що в деяких ситуаціях можна було зіграти спокійніше. В окремих епізодах гра була дещо сумбурно. Тому будемо все це коригувати. Ще раз скажу, що попереду на нас чекає велика робота. Адже з командою я працюю всього один місяць.

Звітна гра була своєрідним «ситом» для потенційних новобранців?
Безумовно! Хтось поїде на наступний збір, а з кимось ми розлучимося. У нас є ще час для аналізу. Ми все детально проаналізуємо і приймемо рішення. Збір у Криму починається шостого лютого.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool