У Кропивницькому команда «Рятівник» виборола 2 місце у зимовому Чемпіонаті з мініфутболу (фото)

Квітень 21, 2021 | Спорт | Переглядів: 1351 | Коментарі: 0

21 квітня на майданчику «Енерго-Спорт» відбулось нагородження переможців та призерів екстраліги, 1-ї та 2-ї ліги чемпіонату Кіровоградської області з футзалу сезону 2020/2021.

Команда ГУ ДСНС у Кіровоградській області «Рятівник» грає в екстралізі. У результаті запеклої боротьби зимового сезону три призові місця у екстралізі розподілились наступним чином: «бронзовим» призером став ФК «Автоцентргруп», «срібло» у нашої команди «Рятівник» та «золото» здобув ФК «Новоукраїнка».

Як зазначив тренер команди Олег Твердоступ, наші футболісти-рятувальники протягом зимового сезону показали наполегливість у протистоянні сильним командам та професійну гру. Нашим гравцям вдалось значно підвищити свою майстерність та, відповідно, піднятись на щабель вище у турнірній таблиці.

Сьогодні стартує літній Чемпіонат з мініфутболу і наш «Рятівник» зустрінеться на полі із командою «Єлисаветградські орли».

Ми вітаємо нашу команду футболістів з призовим місцем та зичимо подальших перемог! Дякуємо та пишаємось вами!

команда «Рятівник» виборола 2 місце

команда «Рятівник» виборола 2 місце

команда «Рятівник» виборола 2 місце
 

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool