У Кіровограді відбувся третій етап міської спартакіади «Здоров'я»

Квітень 02, 2012 | Спорт | Переглядів: 1695 | Коментарі: 0

31 березня в спортивному клубі «Еффе» відділом фізичної культури та спорту міської ради спільно з обласним фізкультурно-спортивним товариством "Колос" проведено третій етап міської спартакіади «Здоров'я» серед трудових колективів.

У змаганнях з більярду взяли участь 7 команд, що представляли трудові колективи технікуму механізації сільського господарства, технікуму комерції, ПАТ «М»сокомбінат "Ятрань", Облспоживспілки, інституту "Кіровоградагропроект", Кіровоградської міської ради та команда «Медик», до складу якої входять працівники лікувальних закладів міста.
Перемогу у змаганнях вибороли представники технікуму механізації сільського господарства. На другому місці команда «Медик». Третє місце посіла команда трудового колективу ПАТ «М»сокомбінат "Ятрань".
Переможці та призери змагань нагороджені дипломами й медалями відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, а також кубками фізкультурно-спортивного товариства "Колос".
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool