Студент із Кропивницького завоював бронзову медаль у змаганнях Кубку Світу з єдиноборств (ФОТО)

Жовтень 03, 2022 | Спорт | Переглядів: 1616 | Коментарі: 0

З 21 по 30 вересня у місті Самсун в Туреччині відбулись змагання Кубку Світу з єдиноборств серед студентів.

єдиний представник Кіровоградської області, боксер Бозарбой Матякубов (студент ЦДУ) завоював бронзову медаль та друге командне місце в загальному заліку.

єдиний представник Кіровоградської області, боксер Бозарбой Матякубов (студент ЦДУ) завоював бронзову медаль та друге командне місце в загальному заліку.


У змаганнях брали участь близько 1200 студентів із 50 країн світу та представляли 344 університети. У програму змагань увійшло 6 видів спорту. У складі збірної команди України, яка налічувала 110 студентів із 50 університетів, єдиний представник Кіровоградської області, боксер Бозарбой Матякубов (студент ЦДУ) завоював бронзову медаль та друге командне місце в загальному заліку.

Вітаємо спортсмена та його тренерський штаб з чудовим результатом на світовій арені! 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool