П’ятий товариський поєдинок кіровоградської «Зірки»

Липень 09, 2015 | Спорт | Переглядів: 1563 | Коментарі: 0

У Нікополі на базі «Обрій», де «Зірка» проводить свій другий навчально-тренувальний збір, сьогодні команда провела п’ятий товариський поєдинок в міжсезоння. Протистояв нашим футболістам добре відомий суперник – криворізький «Гірник».

Протягом гри команді Сергія Лавриненка доводилося двічі відіграватися, але, врешті-решт, для наших футболістів гра завершилася на мажорній ноті, а переможний рахунок як брат-близнюк повторив результат спарингу з нікопольчанами, що пройшов 4-го липня – 4:2.
Вже на старті матчу «Зірка» була в ролі наздоганяючої, пропустивши на 9-й хвилині. Попереду «Гірник» був недового: за три хвилини Артем Щедрий відновив паритет, вразивши ворота криворіжан дальнім ударом з-за меж штрафного майданчика.
На більше жодна з команд у першому таймі не спромоглася. Наші футболісти створили не так багато моментів, але все змінилося після перерви. Та перед тим на 48-й хвилині суперник вдруге примусив Павла Поштаренка витягати круглого з власних воріт. Не минуло й хвилини, як Андрій Мостовий зрівяняв рахунок, замкнувши на дальшій штанзі простріл своїх партнерів по команді. Вперед «Зірку» вивів Олег Допілка, який після флангової подачі від Щедрого на 64-й хвилині головою забив гірникам третій гол. За дві хвилини Кучеренко вчетверте примусив капітулювати воротаря криворіжан. Він сам у центрі поля розпочав атаку: відібрав м'яч у суперника, відпасував на фланг, пройшов до карної зони, а потім, отримавши передачу, сам же завершив її результативним ударом.
Окрім трьох реалізованих моментів, червоно-жовті могли забити ще декілька голів. Вони добре рухалися, турбували суперників на всіх ділянках поля, загострювали гру. Втім, і з підсумковим рахунком 4:2 гравці «Зірки» з гарним настроєм залишили поле стадіону бази «Обрій».

Загалом тренерський штаб нашої команди залишився задоволеним як грою, так і поточним функціональним рівнем готовності команди.
Наступний спаринг «Зірка» проведе 11 липня із клубом Прем'єр-ліги - запорізьким «Металургом».

«Гірник» (Кривий Ріг) – «Зірка» (Кіровоград) – 2:4 (1:1).
8 липня 2015 року (середа). Початок матчу о 17:00. Нікополь. Стадіон бази «Обрій». Товариська гра.
«Зірка»: Поштаренко Павло, Допілка Олег (к/к), Мостовий Андрій (Бочак Роман, 85), Щедрий Артем (Збунь Олексій, 67), Бацула Андрій (Фатєєв Дмитро, 80), Баранець Борис (Кучеренко Олександр, 62), новачок, Баранець Григорій (Акименко Олександр, 52), Ковальов Максим, Локтіонов Роман (Деребчинський Олександр, 58), Лупашко Владислав (Керножицький Сергій, 83). Виконуючий обов’язки головного тренера: Лавриненко Сергій.
Голи: 1:0, суперник (9); 1:1, Щедрий Артем (12); 2:1, суперник (48); 2:2, Мостовий Андрій (49); 2:3, Допілка Олег (64); 2:4, Кучеренко Олександр (66).

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool