You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

Президент НОК України Сергій Бубка звернувся до українців

Липень 23, 2021 | Спорт | Переглядів: 1023 | Коментарі: 0

З нагоди підняття прапорів на честь Національної олімпійської збірної команди України - учасників Ігор ХХХІІ Олімпіади в Токіо!

Дорогі друзі!

Щиро вітаю з такою довгоочікуваною подією для всього світового спорту – стартом Ігор ХХХІІ Олімпіади!????????????
Сьогодні, у час великих змін та глобальних викликів, цей всесвітній форум набуває виняткової ваги. Адже Ігри Олімпіади – це не тільки змагання найкращих атлетів Планети, це й символ єдності, що дарує нам надію на краще майбутнє. Попри перенесення Ігор та поширення пандемії, олімпійці зуміли об’єднати зусилля й обернути виклики на можливості.
Ми разом змінювалися, адаптувалися до нових реалій та долали особливо складні як ніколи умови ліцензійних турнірів та кваліфікаційних відборів. І кожен, хто успішно здолав цей шлях, і нині має велику честь презентувати нашу країну серед понад двохсот держав і найсильніших спортсменів світу – вартий високої поваги та визнання. Переконаний, в Японії наші атлети успішно продовжать славні традиції українського спорту і на олімпійському світовому небосхилі запалають нові зірки з українськими іменами.
Сьогодні ми піднімаємо Державний прапор та прапор Національного олімпійського комітету, висловлюючи таким чином свою підтримку атлетам, які будуть змагатися під синьо-жовтим стягом на аренах олімпійського Токіо. Ці прапори замайорять в кожному куточку нашої країни, об’єднавши багатомільйонний український народ, який вболіває та з особливим хвилюванням буде спостерігати за виступами своїх співвітчизників.
Тож підтримаймо наших олімпійців, надихаючи їх на нові спортивні подвиги та перемоги! 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool