Президент НОК України Сергій Бубка звернувся до українців

Липень 23, 2021 | Спорт | Переглядів: 993 | Коментарі: 0

З нагоди підняття прапорів на честь Національної олімпійської збірної команди України - учасників Ігор ХХХІІ Олімпіади в Токіо!

Дорогі друзі!

Щиро вітаю з такою довгоочікуваною подією для всього світового спорту – стартом Ігор ХХХІІ Олімпіади!????????????
Сьогодні, у час великих змін та глобальних викликів, цей всесвітній форум набуває виняткової ваги. Адже Ігри Олімпіади – це не тільки змагання найкращих атлетів Планети, це й символ єдності, що дарує нам надію на краще майбутнє. Попри перенесення Ігор та поширення пандемії, олімпійці зуміли об’єднати зусилля й обернути виклики на можливості.
Ми разом змінювалися, адаптувалися до нових реалій та долали особливо складні як ніколи умови ліцензійних турнірів та кваліфікаційних відборів. І кожен, хто успішно здолав цей шлях, і нині має велику честь презентувати нашу країну серед понад двохсот держав і найсильніших спортсменів світу – вартий високої поваги та визнання. Переконаний, в Японії наші атлети успішно продовжать славні традиції українського спорту і на олімпійському світовому небосхилі запалають нові зірки з українськими іменами.
Сьогодні ми піднімаємо Державний прапор та прапор Національного олімпійського комітету, висловлюючи таким чином свою підтримку атлетам, які будуть змагатися під синьо-жовтим стягом на аренах олімпійського Токіо. Ці прапори замайорять в кожному куточку нашої країни, об’єднавши багатомільйонний український народ, який вболіває та з особливим хвилюванням буде спостерігати за виступами своїх співвітчизників.
Тож підтримаймо наших олімпійців, надихаючи їх на нові спортивні подвиги та перемоги! 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool