You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

На Кіровоградщині обрали нову очильницю ФЛАКО

Червень 07, 2024 | Спорт | Переглядів: 782 | Коментарі: 0

Федерацію легкої атлетики Кіровоградської області очолила Наталія Абраменко

6 червня у бібліотеці імені Д. Чижевського відбулася звітно-виборча конференція Федерації легкої атлетики Кіровоградської області.

На заході були присутні 24 з 26 обраних делегатів. Під час конференції також обрали президента ФЛАКО. Одноголосним рішенням присутніх делегатів очільницею ФЛАКО стала Наталія Абраменко – українська спортсменка, легкоатлетка, майстер спорту України, суддя І національної категорії, тренерка КЗ ОСДЮШОР-2 відділення легкої атлетики.

Нагадаємо, з травня 2021 року федерацію легкої атлетики області очолював Микола Грицай бронзовий призер молодіжного чемпіонату Європи в бігу на 400 метрів, семикратний чемпіон України серед дорослих, чемпіон колишнього Радянського Союзу серед дорослих і молоді.

У коментарі ФЛАКО Наталія Абраменко наголосила на тому, що основна її робота у статусі президентки федерації буде спрямована на збереження легкої атлетики та доповнення штату молодими тренерами.

На Кіровоградщині обрали нову очильницю ФЛАКО

«Необхідно зберегти легку атлетику на Кіровоградщині. Дуже складно зараз це зробити і ми маємо певний авральний стан у цьому виді спорту. Першопричина цьому – війна та загальна ситуація в країні. Ми маємо інвентар, який потребує ремонту, тому будемо залучати людей, які будуть допомагати в цьому. Ще один напрямок – залучення до штату молодих тренерів. За останні 10 років серед нових, молодих, перспективних тренерів – тільки дві людини. Цього мало. Аби легка атлетика в області жила і розвивалася, необхідні фінанси, необхідна також підтримка та увага влади», - зазначила Наталія Абраменко. 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool